Spreken

De wereld is continue in beweging. Dat kan voor veel mensen bedreigend zijn. Voor mij is het een boeiend gegeven en een bron van inspiratie. Beweging en verandering en daarin meegaan is als een dans. En als je waar jij dat kan de dans kunt leiden kan je wat bereiken. 

Vanuit een diep geloof dat we deze wereld in bruikleen hebben en vanuit mijn vak “lifttechniek” heb ik affiniteit met de gebouwde omgeving. Ik voel een ‘opdracht’ om iets te doen met de inzichten die ik opdoe en mensen te inspireren deze dans mee te dansen. Ik ben geen pessimist of doemdenker. Wel ben ik ervan overtuigd dat we dingen moeten doen, anders dan we tot op heden hebben gedaan. 

Als spreker verbind ik graag Vastgoed, Duurzaamheid en Tech met elkaar. Ik doe dat vanuit de overtuiging dat alle ingrediënten om beter met de aarde om te gaan er al lang zijn, maar dat wij dat nog moeten leren. 

Ik heb geen standaard spreekbeurt, maar wil altijd een passend verhaal maken voor de doelgroep. 

Voor contact verwijs ik naar mijn contactpagina.

Ook tijdens een gastsprekerschap bleek hij met zijn inspiratie te overtuigen en menig beeldvorming positief te veranderen. Dit in lijn met de bedrijfsstrategie en visie tot samenwerking met ruimte voor innovatie van nieuwe producten en creatie van actuele concepten.

Ronald van Gameren, KONE

Ik heb Alderik leren kennen als een energieke innovator en motivator die zeer deskundig is op liftengebied. Hij is in staat om mensen inspirerend te overtuigen, te laten samenwerken en menig beeldvorming positief te veranderen. Hij staat altijd open voor ideeën en meningen van een ander en vindt het boeiend om op zoek te gaan naar de “why”, waarom doen mensen de dingen die ze doen?
Alderik heeft alle ingrediënten in huis, om met zijn leiderschap, bedrijven succesvol te maken, partijen te verbinden en toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de liftenbranche op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, innovatie en techniek.

Henri Feddes, Liftintermediair