Advies

Met alle plezier…

Met de ervaring als meervoudig ondernemer, weet ik wat het is om strategische keuzen te maken, je bedrijf te verkopen (ik deed het drie keer) en om samenwerkingen aan te gaan, en ook weer te beëindigen. Daarbij heb ik een voorliefde voor strategie, sales en marketing. Ook heb ik plezier in vraagstukken die gaan over bijvoorbeeld business- en verdienmodellen, het optimaliseren van de onderlinge verhoudingen tussen mensen, directies en compagnons.

‘It’s lonely at the top’

Niet alle vraagstukken kan je met iedereen bespreken. Je medewerkers, je klanten en businesspartners hebben een belang. En dus wil je je ‘shit’ wel eens met iemand delen die daar volstrekt objectief en onafhankelijk op kan reflecteren met jou. Weet dat dit momenten zijn dat ik er graag voor je wil zijn. Als het even kan ga ik een eind met je wandelen of het water op om te zeilen. Even de wind erdoor, poten in de klei en ongezouten zeggen waar het pijn doet en wat gezegd moet worden. 

Ik heb geen vaste methodieken, maar gebruik de creativiteit en ervaring die ik heb opgedaan en uiteraard de kennis van opleiddingen en andere coachtrajecten. In de feedback die ik krijg na gesprekken staat vaak het woord ‘inspiratie‘. Heb je juist dat nodig? Bel me rustig voor een kennismaking, die je tot niets verplicht. Je kunt rekenen op strikte vertrouwelijkheid.

Alderik heeft de kracht je als adviseur uit je comfortzone te halen en je toch comfortabel te laten voelen. Alles is en wordt bespreekbaar en je komt snel tot de kern. Wat is het probleem nu echt, waar moet aandacht voor zijn of komen. Op deze manier heeft hij ons als Blue Talents enorm geholpen !

Marco de Jonge
Directeur Blue Talents

Alderik begeleidt mij op mijn weg om een bedrijf te starten. Hierin blijkt hij een uitermate creatieve inspirator en leraar te zijn, die mij anders liet kijken naar mijn eigen werkelijkheid. Hierdoor openden zich ongedachte wegen. Alderik is een bewogen mens, die op zinvolle wijze in de wereld aanwezig wil zijn. Ik herkende in hem de waarden, die ik ook in mijzelf meedraag, en Alderik heeft een weg gevonden om die waarden ook in zijn maatschappelijk leven een plaats te geven.

David van Beveren
De Wijzaak

Alderik is een inspirerende ondernemer. Hij heeft een sterke achtergrond in liften. Het is zijn passie om het gebruik van deze liften te verbeteren. Zijn extreme kennis en ervaring, gecombineerd met zijn gevoel voor innovatie en business, is de juiste mix om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die echt impact hebben. Daarnaast heeft hij een positieve mindset, waardoor het geweldig is om met hem samen te werken!

Jan Willem de Lange
Businessconsultant en M&A adviseur